Styrk dine relasjonelle ferdigheter

Nettkurset "Styrk dine relasjonelle ferdigheter" 

KVALITET TIL EN RIMELIG PRIS!

Nettkurset  er bygd opp etter den banebrytende metoden nanokurs som består av flere korte e-læringsfrekvenser (e-poster, presentasjoner eller videoer) for lettere å skape endring gjennom læring. Det er en forskningsbasert læringsmetode med fokus på prinsippene repetisjon over tid, refleksjon og forsterkning. Dette for bedre og effektiv læring.

I kurset lærer du hvordan du med enkle og effektive metoder, kan styrke dine relasjonelle ferdigheter og bli en leder med suksess.

Du får en unik kompetanse som bevisstgjør deg selv i utøvelsen av lederrollen, slik at du kan få mer fornøyde ansatte, mer velfungerende team, mindre sykefravær og forebygge destruktive konflikter. 

I tillegg lærer du teknikker som gjør deg i stand til å håndtere stress og travle dager, slik at du kan få en rolig og klar hjerne, sove bedre og nå dine mål som leder.

PKurset er et selvstudium på nett og består av 7 moduler, mer enn 60 korte leksjoner, 1 time personlig veiledning og deltakelse på digitale samlinger 1 gang hver måned i 12 måneder.

Kurset kan gjennomføres over kort tid, men for å få best mulig utbytte, har du tilgang til kurset i vår kursportal i 12 måneder, slik at du kan bruke god tid til repetering, utprøving av tiltak, refleksjon, deltakelse på digitale samlinger og dialog med kursmentor.

NB! Er dere flere ledere fra samme arbeidsplass, kan dere i tillegg kombinere nettkurset med fysiske samlinger som ledes av en av våre rådgivere. Noe som kan gi ekstra motivasjon og større utbytte av kurset. Disse samlingene er ikke inkludert i kursprisen.

Kurset egner seg spesielt for deg som jobber som leder og kjenner deg igjen i minst et av disse punktene:

  • Har utfordringer med å kommunisere med enkelte medarbeidere
  • Har et ønske om å få kunnskap om dine styrker og utfordringer i samhandling med andre
  • Har et ønske om å styrke samarbeidet med andre kolleger og medarbeidere
  • Har en arbeidsplass hvor det er utfordringer med å beholde og rekruttere arbeidstakere
  • Har et ønske om at dine medarbeidere skal trives på jobb og bidra aktivt til et godt arbeidsmiljø
  • Har en arbeidsplass med høyt sykefravær hos flere medarbeidere
  • Har en travel hverdag
  • Har en hjerne som ofte er full av tankemylder og stress


Etter fullført kurs vil du....

  • være bevisst på dine styrker og utfordringer, slik at du kan få en bedre forståelse for hvorfor du reagerer og handler som du gjør
  • forstå dine kolleger og medarbeidere bedre, slik at du kan skape mer effektive relasjoner
  • være i stand til å etablere psykologisk trygghet på din arbeidsplass, slik at dine medarbeidere kan trives bedre på jobb, være stabile og aktive deltakere i et godt arbeidsmiljø
  • ha lært deg metoden Trening for energiske hjerner, slik at du kan realisere dine mål raskt, få en indre ro, håndtere travle dager, sove bedre og være trygg på deg selv uansett hvilke utfordringer som dukker opp
  • ha styrket dine relasjonelle ferdigheter, slik at du kan oppnå suksess og en attraktiv arbeidsplass

Fordelene med å ta et lederutviklingskurs på nett, er at du kan ta kurset når som helst og i det øyeblikket du vil.

Etter fullført kurs, kan få kursbevis hvis du ønsker det, etter å ha bestått en test.


Gjennom våre fysiske kurs har vi hjulpet flere i å lykkes bedre som ledere og i å utvikle velfungerende team.

Med bakgrunn i denne suksessen har vi utviklet dette nettkurset, slik at DU får muligheten til å styrke dine relasjonelle ferdigheter, bli en bedre leder og oppnå et stort konkurransefortrinn for å sikre deg dyktige medarbeidere.

 

Pris kr 11.360.

 

Kursprisen inkluderer kopi av alt undervisningsmateriell, kartlegging av din ledelsesprofil (inkl.rapport på 27 sider), flere arbeidshefter, 2 programmer for trening for energiske hjerner, ubegrenset individuell hjelp i Support-forum eller pr. e-post, 2 timer personlig veiledning i samtale med kursmentor, deltakelse på digitale samlinger og tilgang til kurset i kursportalen i 12 mnd.

Er dere flere fra samme arbeidsplass, og ønsker fysiske samlinger, gjelder også rabatten på 30% . Samlingene blir en tilleggsbestilling. Ta kontakt på e-post til kontakt@hrforvaltning.no for mer informasjon og evt. bestilling.


NB!
Er det arbeidsgiver som skal betale kurset for deg, og ønsker faktura, sender du en e-post til kontakt@hrforvaltning.no  og be om faktura. Husk å skriv firmanavn, fakturaadressen og organisasjonsnummer i e-posten. 

Som arbeidsgiver kan du også betale direkte i denne påmeldingsportalen (påmelding lenger ned på siden). Husk da å krysse av "Dette produktet er for noen andre enn betaleren" og fylle ut informasjonsfeltene som dukker opp. Det er mulig å melde på flere fra samme arbeidsplass i samme skjema.

Kurset består av 7 moduler:

  1. Ledelse i hverdagen
    Du for svar på hva forskning viser er den beste og mest effektive lederstil.

    Du får verktøy for å lage din plan for hvordan du skal jobbe med kurset, slik at du styrker dine relasjonelle ferdigheter og oppnår mer anerkjennelse og suksess som leder.
  2. Du er bevisst dine styrker og utfordringer som leder
    Du gjennomfører en kartleggingen av din ledelsesprofil med det anerkjente og DNV-sertifiserte verktøyet Everything DiSC®. I etterkant får du tilsendt en rapport, som beskriver dine styrker og utfordringer som leder, slik at du kan skape effektive relasjoner med medarbeidere og andre kolleger. Du får 1 time veiledning fra kursmentor, slik at du lettere kan bruke rapporten til utvikling.
  3. Få det beste ut av dine medarbeidere
    Du blir mer bevisst på hva du kan gjøre for å styrke relasjoner mellom ansatte og få det beste ut av dine medarbeidere, slik at de kan bidra til et godt arbeidsmiljø og mindre sykefravær. Et av temaene er etablering av psykologisk trygghet.
  4. Bli bedre til å forebygge og håndtere konflikter
    Du lærer om forebygging og håndtering av konflikter, slik at det blir rom for å skape et miljø preget av psykologisk trygghet. 
  5. Håndtere travle hverdager
    Du lærer metoden Trening for energiske hjerner, slik at du kan håndtere travle dager, stresse mindre, sove bedre og få en våken og klar hjerne. 
  6. Realisere ambisjoner og mål
    Du lærer å strukturere ditt målarbeid, slik at du kan sette deg realistiske mål, gjennomføre dem og lykkes bedre som leder.  
  7. Bonus-modul: Bli den beste utgaven av deg selv
    Modulen har fokus på deg som person, ikke som leder, og hva du kan gjøre for å gå fra å være god, til den beste utgaven av deg selv som privatperson. 

Modulene inneholder praktiske maler, oppgaver og tips til struktur på prosesser innen de ulike temaene.


Vår personvernerklæring

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Kursdeltaker

Order summary

Fremgangsrike ledere3

Styrk dine relasjonelle ferdigheter

Basert på forskning, moderne ledelsesteorier og erfaring, så må følgende grunnleggende egenskaper være på plass for å oppnå suksess som leder:

  1. Du er bevisst dine styrker og utfordringer
  2. Du forstår dine kolleger og medarbeidere
  3. Du er motstandsdyktig
  4. Du er ærlig
  5. Du velger styrkende tanker
  6. Du har gode kommunikasjonsferdigheter
  7. Du er besluttsom
  8. Du har en visjon
  9. Du planlegger framover

Dette er egenskaper som styrker dine relasjonelle ferdigheter og gjør deg til en god leder.

Det tar tid å bli en god leder, men kurset gir deg kunnskap og verktøy, slik at du kan bli en god leder og oppnå suksess.

NOK 11.360
Totalt beløp NOK 11.360

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Det anerkjente og DNV-sertifiserte verktøyet Everything DiSC® står sentralt i kursets modul 2, 3 og 4, hvor du i modul 2 gjennomfører en kartlegging av din ledelsesprofil med verktøyet. I etterkant får du en rapport på 27 sider som beskriver dine styrker og utfordringer som leder, slik at du kan skape effektive relasjoner med medarbeidere og andre kolleger. Rapporten vil være til god nytte i modul 3 og 4.

Vi har gjennomført mange lederutviklingsprosesser med bruk av dette verktøyet og har flere fornøyde ledere i vår portefølje. Et eksempel er ledere ved Ortopedisk avdeling, St.Olavs hospital HF. 

Uttalelser fra en av lederne:

«Har som leder hatt stor nytte av verktøyet Everything DiSC®. Det har hjulpet meg i forståelsen av hvorfor jeg selv reagerer og handler som jeg gjør, hvorfor mine medarbeidere reagerer og handler som de gjør, og da hvorfor samspillet blir som det blir. Det gjør det lettere å håndtere hverdagen og de situasjoner som oppstår.  Dette kan gjelde i form av tilpasset kommunikasjon, fordeling av arbeidsoppgaver, og også i tilsettingsprosesser. Ulikheter kan ses på som ressurser og ikke utfordringer som trer fram i form av frustrasjon.»

 

Ved å gjennomføre alle modulene og å legge inn mye tid til trening, vil du ha alle forutsetninger for å bli en mer velfungerende leder. DU KAN HVIS DU VIL!

Du har tilgang til nettkurset i kursportalen og deltakelse på digitale samlinger i 12 måneder.

Som privatkunde har du 14 dagers angrefrist – uansett grunn! 
Unntatt fra angrefristen er analysen i Modul 2, når den er gjennomført.

Prøv selv, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

NB!
Er det arbeidsgiver som skal betale kurset for deg, og
ønsker faktura, sender du en e-post til kontakt@hrforvaltning.no  og be om faktura. Husk å skriv firmanavn, fakturaadressen og organisasjonsnummer i e-posten. 

Som arbeidsgiver kan også betale via denne påmeldingsportalen. Husk da å krysse av "Dette produktet er for noen andre enn betaleren" og fylle ut informasjonsfeltene som dukker opp. Det er mulig å melde på flere fra samme arbeidsplass i samme skjema.


Vil du vite mer om HR forvaltning, kan du ta en titt inne på vår hjemmeside